« Mand spist af edderkopper? Er min røv en vandflyver? | Forside | Citater fra Michael Kastbergs hjemmeside »

Et motto om åbenhed

Hvis jeg skal have et motto, så bliver det desværre ikke et jeg selv har fundet på og heller ikke engang på mit eget sprog, men dette:

"You can be so open that your brains fall out"

Kommentarer

Første gang, jeg hørte udtrykket, var det i en - efter min mening - bedre form: "Be open-minded, but not so open-minded that your brains fall out".

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2