« Forarget over støtte til reklamer | Forside | Evolutionsteorien er venstreorienteret »

Mens vi venter på Michael Kastberg...

Den alternative behandler Michael Kastberg har stadig ikke svaret på mine kritiske spørgsmål til hans behandlingsmetode og hans teori om sygdom som er stærkt inspireret af den amerikanske Hulda Clark.
Det kan efterhånden være lidt svært at finde rundt i min diskussion med ham på bloggen, så her kommer en guide:

15.02.2004 Jeg skriver et kritisk indlæg på min weblog med titlen "Hulda og parasitterne". Her tager jeg udgangspunkt i en artikel som Michael Kastberg har skrevet på Alternativinfo. Jeg kritiserer hans teorier om sygdom og undrer mig over den alternative verdens ulykkelige forelskelse i videnskaben og over de alternative behandleres tiltrækningskraft.
Der sker så det spændende at Michael Kastberg simpelthen svarer mig! Han svarer godt nok ikke på mine indvendinger, men mener at hvis jeg sætter mig mere ind i tingene vil jeg forstå og betvivler at jeg overhovedet interesserer mg for emnet. Så har vi en diskussion frem og tilbage som ingen vegne fører - han bliver ved med at kritisere mig for at jeg i virkeligheden ikke er interesseret, at jeg er useriøs og vil ikke svare på mine spørgsmål. Han forsvinder ud af diskussionen igen.

7.03.2004
Her poster jeg et indlæg hvor jeg stiller flere kritiske spørgsmål til de påstande der står fremført på Michael Kastbergs hjemmeside.

12.03.2004
Her poster jeg et indlæg om leverudrensning - en stor del af Hulda Clark-metoden og betvivler at der kan være tale om den parasit som det påstås og henviser til en anden kritiker af Hulda Clark.

12.03.2003 - senere
Posten "Michael kastberg kan ikke helbrede kræft" får Michael frem af busken igen. Her henviser jeg til en pårørende til en af Michael kastbergs tidligere patienter som altså ikke blev helbredt.
Michael Kastberg bliver nu gram i hu og skriver: "Jeg følger dine skridt nøje, og det samme gør nu en advokat. Du har langt overskredet grænsen for, hvad man kan tillade sig, at udbrede til offentligheden, i form af et direkte og ondsindet angreb. Du aner ikke hvad du har med, at gøre…….tro mig, du kommer til, at trække i land. Jeg helmer ikke før du er blevet dømt for injurier, og offentligt har dementeret dine svinske udsagn om såvel mig, som om min klinik."
Det sætter gang i en heftig debat hvor Michael kastberg sviner mig til og stadig nægter at svare på mine spørgsmål. Der dukker flere mennesker op i debatten og endnu en pårørende til en af hans tidligere patienter melder sig og vil også gerne have svar... men ingen svar fra Kastberg...
Det viser sig at MK har nogle af sine ideer fra Biopatskolen som han åbenbart har gået på. Hans kilder er biopat-bøger og efter jeg betvivler deres autoritet, hører jeg ikke mere fra ham.

14.04.2004
Jeg skriver et indlæg om Hulda Clarks egen dokumentation for behandlingen, som mildest talt er pinlig.

16.04.2004
Jeg bringer en post om en parasitolog der tilbageviser Hulda Clarks teori ret effektivt i forbindelse med et retssag mod et firma der solgte Hulda Clarks produkter.

18.03.2004
En post om hvordan kvaksalvere tiltrækker deres patienter, med slet skjult hentydning til Michael kastbergs metoder - især "jeg- er-et-misforstået-geni"-argumentet.

21.03.2004
Efterlyser svar fra Kastberg - og henviser til en anden blogger der har dannet sig en mening om sagen.

22.03.2004
Henviser til trist patienthistorie fra Michael kastbergs klinik fra Tidslernes blad som fortæller at de ikke fik mulighed for at se den lovede dokumentation for behandlingens virkning.

Og her slutter det indtil videre. Michael Kastberg er forsvundet ud af diskussionen... ærgeligt hvis han nu virkelig KUNNE svare (hvad jeg tvivler på), men man kan i hvert fald glæde sig over at der nu findes nogle skeptiske hits på nettet når man søger på ord som "Michael Kastberg", "Leverudrensning", "Hulda Clark", "Parasitter og kræft"...
Og måske det en dag også finder vej til et af de trykte medier?

Kommentarer

Det er vel ikke umuligt, at dét er grunden til at der findes så få seriøse undersøgelser, som involverer alternative helbredere? At de forsvinder, så snart de møder seriøs kritik?
Hvad værre er: MK er bare én ud af mange hundrede....

Ja, i TV-programmerne "Fornemmelse for snyd" havde de store problemer med at finde folk der ville deltage i deres test af forskellige alternative behandlingsformer. Og de der indvilgede i at deltage klagede bagefter over dårlig presseetik... det helt vildt morsomme var at de sammenlignede testen af deres behandlingsformer med en test af folkekirkens forkyndelse!!!
Dvs. de sagde faktisk at "det her, det er altså religion"! Eller ordret citeret fra klagen: "De foregåede tv-optagelser er derfor nøjagtig lige så meningsløse, som at forsøge at efterprøve Folkekirkens forkyndelse videnskabeligt."
Ha. De sagde det selv. Dvs astrologi, ansigtstydning, aurofotografering, jordstråler, clairvoyance og numerologi er religion!

Min far har (havde) fremskreden leverkræft, som ikke kunne fjernes med kirurgi. Han blev tilbudt kemo med det formål at sætte sygdommen i bero.

Vi kontaktede Michael Kastbjerg, og resultatet har været utroligt. Lægerne er chokeret over min fars stærkt forbedrede levertal og en scanning har påvist, at svulsten skrumper. Han har kun fået 4 kemokure. Min familien er ikke et øjeblik i tvivl om at det er Michaels kur, der har hjulpet min far. P.s vi er af natur normalt meget skeptiske, men her er vi overbeviste.
M.v.h Henrik Pedersen

Kære Henrik

Se mit svar under posten "Michael Kastberg slår til igen"

Mvh
Sidsel

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2