« Spis efter din skostørrelse | Forside | Kan tro helbrede? »

Kræft og stress

Der er mere og mere der tyder på at den almindelige opfattelse af at kræft hænger sammen med stress, ikke holder. En ny undersøgelse af forældre til skizofrene viser at der ikke er nogen betydelig øget forekomst af kræft i denne gruppe.
Vi skal altså igennem endnu en omlægning af hverdagsforestillingerne - ligesom dengang det blev klart at stress og mavesår heller ikke hang så godt sammen, som man troede.
Tidligere undersøgelser har vist det modsatte, men eftersom de er baseret på folks egne udsagn kan de være svære at tolke idet folk som regel lider af "recall bias" - dvs. at syge mennesker som regel husker tingene anderledes end raske mennesker gør.

Kommentarer

Jeg synes det var interessant læsning, idet den også bekræftigede min egen mening. Jeg har aldrig troet at de to ting hørte sammen, tværtimod tror jeg, at man skal se på miljø og tilsætningsstoffer i kost osv.? ;o)

Hver kræft sin årsag... det er i hvert fald lige før.
Rygning er stadig bandlyst, soya har fået dødsstødet, HPV-virus er også en slemmert...
Jeg ville ønske folk ville give deres penge til forskning i kræft fremfor en eller anden sær alternativ behandling med tvivlsomme virkninger og bivirkninger.
Symptombehandling selvfølgelig undtaget... men altså: hajbrusk, specielle vitaminkure, Hulda Clark-metoden, Hamer-metoden, graviola osv osv. De penge kunne være givet bedre ud.

Jamen Sidsel hvorfor???, disse produkter du nævner har hjulpet mange mennesker, så kan de vel også hjælpe andre, der er da ikke noget okkult eller mærkeligt i at vitaminer f.eks er godt og dermed godt givet ud. Derfor er det da også en god ide at støtte kræftens bekæmpelse, men det kan man gøre samtideligt.
Hilsen Heinrich

Hej Heinrich

Det jeg henviser til er ikke normalt brug af vitaminer og heller ikke engang almindeligt brugte højdosis-kure, det er langt mere radikale kure, jeg henviser til.

Hilsen Sidsel

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2