« Bør Serasee fjernes fra hylderne? | Forside | Hulda Clark - behandlere i Danmark »

Misinformation om sygdom

Hulda Clark Klinikkens hjemmeside kan man læse følgende:
"Lizzie Källström er helhedsterapeut og har siden 1960-erne arbejdet med forskellige former for alternative behandlinger. I 1995 under et kursus i bio-akustik (behandling med lyd) i England fik hun kendskab til bogen "The Cure for All Diseases" af Hulda R. Clark.
Behandlingsmetoderne her er så epokegørende og de bedste, Lizzie Källström indtil nu har mødt."

Under punktet 'sygdomme' kan man så læse om Lizzie's syn på forskellige sygdomme:
"Stort set alle slags cancer ligner hinanden: de er opståede på grund af en parasit."

"Hos diabetikere har Hulda Clark fundet en ganske almindeligt forekommende parasit, Eurytrema Pancreaticum, en kvægfluke, i bugspytkirtlen. Denne parasit udvikles ikke uden tilstedeværelsen af træsprit. Træsprit akkumuleres i øjnene, og der er en sammenhæng mellem diabetes og øjensygdomme (blindhed). Ved at eliminere denne parasit og samtidigt fjerne træspritten, kan behovet for insulin halveres på 3 uger (eller tidligere). "

"Alle, der lider af migræne har en mikroskopisk trådorm (strongoloid) og visse bakterier (stafylokokker, clostridia og streptokokker) i kroppen. "

Om Sclerose: "MS er en sygdom i hjerne og rygmarven. Lateral sclerose, hvis sygdommen hovedsageligt er i rygmarven. MS er forårsaget af flukeparasitter, som efter at have nået hjernen, mangfoldiggør sig."

"Ligesom eksem er psoriasis forårsaget af rundorme, hvis affaldsprodukter er meget allergene, og det er nok disse, der påvirker huden. "

"Gigtsygdomme er meget komplekse. De normalt implicerede mikroskopiske orme er Ancylostoma, Ascaris, Trichinella og Strongyloider. Ormene er af ikke kendte grunde vandret til led og muskler og har bragt kolonier af bakterier med."
"Virus-familien Herpes omfatter Herpes Simplex Virus 1 & 2, Epstein Barr Virus, Varicella Zoster, Cytomegalovirus, samt enkelte nyopdagede varieteter.
Udbrud af herpes må tages som udtryk for et svækket immunsystem.
Formentligt føres disse vira ind i kroppen af en større parasit - måske Ascaris eller en form for bændelorm. "

"I alle tilfælde af astma indgår der en mikroskopisk larve, Ascaris. Æggene kan man få i sig fra støv (snavs) og så snart, de er udklækkede, søger de små larver til lungerne. "

Alt dette er i strid med hvad lægevidenskaben ved om disse sygdomme og deres smitteveje. Påstandene er ikke dokumenterede videnskabeligt og jeg mener der er tale om grov misinformation om sygdomme.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2