« Edderkopper, navne og ord i Harry Potter | Forside | Åben nok »

Sletter meningsløs debat

Jeg har valgt at tage en benhård beslutning og simpelthen slette store dele af en tråd der var kørt helt af sporet. Det drejede sig om en diskussion omkring den alternative behandler Michael Kastberg. Diskussionen blev ført i en meget ubehagelig tone og jeg tror ikke den debat kan være interessant for andre end de der deltog. Undervejs blev jeg kaldt alle mulige grimme ting og blev vred over de usaglige beskyldninger, så jeg også selv havnede i suppedasen ved at være sarkastisk. Der dukkede også to "muldvarpe" op - folk der udgav sig for at være flere forskellige mennesker og det var dråben! Jeg synes det var utroværdigt og en meget uværdig måde at debattere på så jeg blokerede deres IP-adresser i det håb at de så ville holde sig væk. Det lykkedes desværre ikke.
Det virkede som om at det mest af alt var overskriften på min post der satte sindene i kog, så den har jeg valgt at ændre til noget mindre provokerende. Så håber jeg at de af deltagerne der følte sig stærkt stødt af denne føler at de også har fået noget igennem.
Nu håber jeg så at debatdeltagerne vil prøve at finde den pæne tone frem hvis de deltager i debatten på denne blog fremover, ellers vil de opleve at deres indlæg bliver slettet. Ord som "lede sæk" fører fx til at hele ens indlæg ryger i skraldespanden med det samme.
Man kan stadig læse en masse information og debat om Hulda Clark-behandlingen og Michael Kastberg på bloggen.
(Jeg må hellere lige understrege at jeg ikke har redigeret i debatten, jeg har simpelthen slettet ALLE indlæg inkl. mine egne i den tråd lige siden den første af Trine/Connies kommentarer.)

Kommentarer

Ja det virker meger useriøst på mig det du nu har lavet Sidsel, men det viser igen at du har tabt.
Nå men jeg vil stadig gerne have at vide om edderkopper kan udvikle kræft, det må du da kunne svare på. Det er stadig et helt seriøst spørgsmål, som jeg nu blot håbede at du kunne svare på.
Med venlig hilsen
Heinrich

I en diskussion handler det ikke om at tabe eller vinde. Det handler om at præsentere sine argumenter.
Jeg har allerede svaret på dit spørgsmål en gang. Det er ikke undersøgt , og hvis nogen satte sig til at undersøge det ville de nok få en Ig-nobelpris!
Edderkopper har parasitter, som du spurgte om tidligere.

Der er nu flere hvis IP-adresser er blevet blokeret. Så kan I råbe op om censur osv. Men læg mærke til at jeg ikke har slettet fx. Kastbergs og Dans indlæg selvom de er kritiske overfor det jeg skriver.
Hvis I mener at I fremover er i stand til at tilføje noget nyt og interessant til debatten i en lødig og behagelig tone er I velkomne til at sende en mail til mig, så kan vi "tale" om det og evt. få åbnet for muligheden for at kommentere igen.

Du skriver, at man stadig kan få information om Kastberg og Hulda Clark her. Det er en noget ensidig information må man sige. Og hvem har kaldt dig en led sæk?

Iøvrigt mener jeg ikke at jeg på nogen måde har generet dig personligt eller kaldt dig grimme ting - alligevel giver du ikke folk en chance for at dømme selv. Du sletter bare de indlæg, der ikke passer dig. Flot, Sidsel

Trine/Connie har kaldt mig en led sæk - det indlæg slettede jeg bare med det samme, så det har du nok ikke set.
Jeg har ikke slettet Kastbergs egne indlæg, men først fra første gang Trine/Connie eller hvem hun nu er begyndte at skrive. Derfra mener jeg debatten kørte af sporet og blev dybt uvedkommende.
Og Trine/Connie bliver konsekvent slettet fordi hun ikke er i stand til at føre en saglig debat.
Efter jeg fandt ud af det med "muldvarpene" er jeg ikke interesseret i at diskutere med jer før I står frem som dem I er, og det har du sagt at du ikke er interessseret i.
Derfor så jeg heller ingen grund til at bevare en latterlig debat med fiktive mennesker. Jeg beklager overfor de personer der er kommet med interessante indlæg (det mener jeg stadig, du gjorde af og til Hanne), men indlæggende gav ikke rigtig mening udenfor sammenhæng, så jeg valgte at slette rub og stub.

Hilsen Sidsel

Nu har jeg kun fulgt særdeles sporadisk med i debatten vedr. Kastberg, men jeg finder alligevel, at der er interessante perspektiver i forløbet.
Det er åbenbart sådan, at hvis man tillader sig at være kritiks overfor noget, som er andre menneskers hjerteblod/profession kan man risikere den slags usagligheder/perfiditeter.
Vedr. anonymitet er det jo et emne, der lige har været diskuteret rundt omkring. Denne historie her kunne jo meget vel tages til indtægt for, at anonyme indlæg ikke burde accepteres.
Jeg har også set på højrepopolistiske sider, hvordan man oven i købet praler af, at man skifter identitet.
Så jeg er enig, at anonyme usaglige indlæg ikke kan gøre krav på en ret til at blive hørt, men der vil selvfølgelig altid være et element af personlig præget vurdering i, hvor 'useriøse' indlæg man skal acceptere

Kunne du ikke evt. banne syndernes ip'er hvis de ikke kunne finde ud af det??

Kære Sidsel,

Ja, nu har jeg opdaget din blog. Dem er jeg ikke vant til at bruge, men hvorfor ikke starte nu?!

Jeg kender problemerne med at diskutere med Hulda Clark's discipler. Jeg er selv blevet "banned" fra Hulda Clark listen på Yahoo! Groups, og er meget bekendt, på en personlige måde, med Tim Bolen's utrolige uærlige og beskidte måder at forsvare hende. Han er hendes betalt spin doctor.

Du kan læse mere om mig selv, og om Hulda, på min hjemmeside.

Mvh

Paul

Hej Paul

Velkommen i blogosfæren - måske skal du også have dig en blog? :-)

http://www.blogger.com/start
http://www.smartlog.dk

Mvh
Sidsel

Det var da en vældig god ide at slette al den kritik og diskution vedr. M. Kastberg. Den ubehagelig tone har du, så vidt jeg har set, desværre selv lagt op til fra starten, ik'! Velbegrundet og saglig kritik er ok, men pas på at det ikke kommer til at handle om at blive interessant eller at skulle "køre noget af" på andre.
Har du et problem selv ?

Hej B. Andersen

Jeg synes en hård kritik af M. Kastberg var helt på sin plads. Og jeg er glad for at have bidraget til at han har nedroslet sine aktiviteter med falsk markedsføring overfor kræftpatienter. Hvis tonen ikke passer herren, kan han jo bare lukke øjnene og læse en anden blog.
Jeg synes den hårde tone var helt berettiget når man tænker på hvordan han har bedraget dødsyge mennesker.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2