« Kastberg tager afstand fra Hulda Clark | Forside | Kastberg fjerner artikler »

Gang i den

Der er gang i diskussionen om Kastberg ovre hos min søde kæreste Torben Sangild.
Kig ind!

Kommentarer

Hei,

Tenkte du ville være interessert i denne pekeren fra NRKs (motstykket til DR) nettsted:
http://nrk.no/programmer/tv/puls/4021777.html

Utdrag: "En healer skal ha gitt en kvinne så mange tabletter med kalium at hun fikk hjertestans... Den 37 år gamle mannen er også tiltalt for brudd på kvakksalverloven. Saken er spesiell. I Norge har det vært få saker der alternative utøvere er blitt tiltalt. Blir mannen dømt i Nedre Romerike tingrett, risikerer han inntil tre års fengsel."

Ja, man kan faktisk anlægge sag mod en behandler hvis man føler sig bedraget. Herhjemme blev en "afrikansk heksedoktor" dømt for bedrageri efter at have bildt nogle kvinder ind at han kunne ændre deres liv ved at uddrive nogle ånder - det kostede selvfølgelig en hel del...

Tilsvarende kendes en igangværende juridisk undersøgelse i Holland - klik for detaljer - hvor en kendt skuespillerinde døde trods det at hun havde været i kontakt med et stort antal alternative behandlere.

mvh MW

Tragisk...

For ikke å snakke om Peter Sellers, skuespilleren i "Den Rosa Panter"-filmene, som kunne ha vært i live idag om han ikke hadde dradd til FIlippinene og blitt utsatt for en "operasjon" der...

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2