« Gang i den | Forside | Intelligent design - I think not! »

Kastberg fjerner artikler

Man kan nu ikke længere finde artiklerne "AIDS og kræft - samme årsag, samme behandling!" eller "Amazonplante, 10.000 gange stærkere end kemoterapi, hemmeligholdt siden 70´erne!" på Michael Kastbergs hjemmeside. Mon det skyldes at han er kommet på bedre tanker efter Operation X afslørede ham?
Nix.
Han skriver stadig: "kræften havde en klar grund i en parasitinvasion! Dette er lægerne desværre ikke så lydhøre overfor, hvorfor jeg har valgt, at stå alene med mine resultater, og derpå videregive dette til menig mand. Måske en dag læger vil indrømme, at der er noget om snakken…det synes jo lige til."

Måske er de ikke så lydhøre, fordi der netop ikke er noget om snakken?

"I 1913 publicerede den danske patolog, Johannes Andreas Grib Fibiger resultater af sin forskning, hvori han beviste, at kræft skyldes en parasit."

Kastberg glemmer bare lige efterspillet hvor parasitterne pludselig forsvandt da han skiftede bager - og dermed foder - til rotterne. Videnskaben bevæger sig hele tiden - engang var der også nogle der foreslog at kræft var en bakterieinfektion.... men videnskaben dropper teorier efterhånden som de viser sig ikke at holde. Videnskab beviser aldrig noget, den sandsynliggør det blot.

Og selvom han for tiden prøver at lægge afstand til Hulda Clark, kan man stadig finde dette på hans hjemmeside:
"Kilde: The Cure For All Diseases af Hulda Regehr Clark".
En fiks lille litteraturhenvisning til Hulda!

Kommentarer

hm.. en medicinsk hetz, eller er jeg gået glip af noget?

Du er gået glip af noget, Michel.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2