« Afsløringens time på mandag! Se det! | Forside | Husk at se Operation X! »

Kastberg igen-igen

Så er Kastberg på banen igen. Denne gang har han kontaktet en anden chef på min arbejdsplads og forelagt ham at jeg sidder og blogger indenfor normal arbejdstid. Virkeligt sobre metoder han bruger ham Michael Kastberg. Desværre for ham er jeg på akkord eller 'kontraktansat' i ny-sprog og bestemmer dermed selv min arbejdstid.
Siden han gider bruge tid på at prøve at stoppe mig, må det jo betyde at min kritik af hans teorier om kræft og kræftbehandling har haft en effekt.

Kommentarer

Selvom at det er laaaang tid siden at jeg har været aktiv med kommentarer her i din blog, så er vi mange der "følger dine skridt nøje" LOL

Nej - bortset fra det - du har stadig "thumbs up" her fra. Skal du forresten se Operation X på mandag (? eller hvornår det nu kommer) ??? Hvis Hr. Kastberg ikke er med i det program så er han da i hvert fald blevet snydt ;-)

Ignorer bare mit spørgsmål omkring dine tv-interesser... Skal lære at læse ordenligt inden at man stiller spørgsmål ;-)

Hvor lavt kan man gå. Det er jo ynkeligt!

Enig.

Det her er et eksempel af hvor lavt de kan gå. Hulda Clark's advocate sagsøgte mig og en hele masse af andre:

http://www.ratbags.com/rsoles/strange/ncplawsuit.pdf

http://www.savedrclark.net/breakingnews.htm

Da det kom til retten, og advokaten skulle producere evidensen, droppede han sagen. Han havde selvfølgelig ingenting!

Ligesom Michael så hænger jeg også stadig med her! Håber at udsendelsen kommer herop til Norge også.

Kære Sidsel
Har du set den store artikel i BT idag - bare a pro pos. Hilsen Sanne

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2