« Parasit-flop | Forside | VIFAB og dokumentationen »

Kastberg politianmelder TV2

I Vejle Amts Folkeblad 17 august 2004 kan man læse en artikel af Klaus Stausbøll hvor Michael Kastberg spiller rollen so#5{-offer".
Det som Kastberg får ud af dette er at fjerne fokus fra hans markedsførings- og behandlingsmetoder og flytte det over på hvorvidt han er blevet uretfærdigt behandlet. Det er en meget brugt manøvre, og det skal nok lykkes ham at få mange overbevist om at han er blevet lynchet uden grund. Men det ændrer ikke på at det hele er "fup, svindel og fiduser".

I artiklen kan man læse at:
Michael Kastberg meldte TV2 og produktionsselskabet bag udsendelsen, Angel Produktions i København til politiet allerede inden udsendelsen gik i luften, da det gik op for ham, at han var blevet filmet med skjult kamera i sin klinik.
"Men ifølge vicekriminalkommisær Søren Søndergaard, Vejle Politi, er der ikke belæg for at rejse tiltale mod hverken TV2 eller Angel Produktions. - Sålænge optagelserne kun indeholder sekvenser med Michael Kastberg - og ikke hans patienter - er krænkelsesparagrafferne 263 og 264 a i straffeloven, efter vores vurdering, ikke overtrådt. "

Så prøver han en ny metode:
"Politiet modtager nu fra Michael Kastberg en ny anmeldelse mod TV2. - Det fremgik klart og tydeligt af udsendelsen mandag aften, at jeg bevidst blev taget ved næsen af journalisten bag udsendelsen. Journalisten har bevidst sendt mig en falsk og kunstig fremstillet urinprøve uden at fortælle hele sandheden om, hvad jeg vitterligt så i den urinprøve og hvad, jeg vitterligt sagde til ham, da han gav sig ud for at være patient!"

Hertil må man sige - ideen var jo netop det - at vise at Michael kastberg ikke ved hvad det er han ser i sit mikroskop, men bare antager han ser parasitter. Han artsbestemmer dem endda! Hvis man fortalte MK at det her er altså en falsk urinprøve... ja, så går ideen med testen jo ligesom af!
Det bedste man kunne gøre var selvfølgelig at give Kastberg en række urinprøver fra forskellige mennesker - nogle med parasitter, nogle uden og endelig nogle falske urinprøver. Det vil være den bedste test.

"Jeg har aldrig nogensinde fortalt journalist Morten Spiegelhauer - eller for den sags skyld - andre af mine patienter, at de har dødelig kræft. De, som har kræft, har allerede fået diagnosen stillet et andet sted, siger Michael Kastberg, der føler sig endnu mere hængt ud som kvaksalver og fidusmager end før udsendelsen gik i luften mandag aften. "

Nej det har han da forhåbentlig ikke - men det er heller ikke det der bliver sagt i udsendelsen. I udsendelsen siger MK til sin 'patient': "Nu vil jeg jo ikke skræmme dig. Men det kan i værste fald munde ud i kronisk lymfatisk leukæmi".
Og det er sådan set slemt nok. Det skræmmer patienten til at købe kuren (man vil jo nødig have leukæmi!).

Og jeg mener ikke der efter denne udsendelse kan være nogen tvivl om at det er "fup, svindel og fiduser".

Kommentarer

Fantastisk1 jeg kender også en som blev helbredt for ved at kaste penge på et stengulv. det vat nu en femmer i hans tilfælde og idag er han helt rask!

jamen det er da helt utroligt for min onkel blev osse helbret ved at kaste med en mønt.

Som det ses af de ovenfor, kan enhver skrive en falsk mail med beskrivelse af en mirakuløs helbredelse.

Der skal mere til, for at ihvertfald jeg tror på en sådan påstand. Som minimum hospitalsjournal før + hospitalsjournal efter.

Tillid er godt - men kontrol er bedre.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2