« Åbent brev til Michael Kastberg | Forside | Gang i den »

Kastberg tager afstand fra Hulda Clark

Hr Kastberg er begyndt at lægge markant afstand til Hulda Clark metoden.

I en artikel i Fredericia Dagblad 25 august 2004 "Alternativ behandler sender regning for hærværk til TV 2 " udtaler Michael Kastberg :

"Det er jo ren heksejagt, det her. Jeg har aldrig haft noget med Hulda Clark konceptet at gøre. Jeg er blevet skåret over én kam med nogle kvaksalvere i København, siger han."

Og minsandten, omtalen af Hulda Clark metoden er øjensynlig fjernet fra hr Kastbergs hjemmesider:
Prøv for eksempel at sammenligne denne tidligere version - klik her
med den nuværende - klik her.
(i den nuværende version skriver han "en forskers teorier omkring parasitter, som der grundigt blev gjort rede for i adskillige tykke bøger...". I stedet for "Hulda Clark" - red.)

Særlig interessant er det at læse hr Kastbergs oprindelige Hulda Clark artikel i Alternativ Info - klik her.

- citat:
"Da jeg så i 1998 tilfældigvis hørte om Dr. Hulda R. Clark, og hendes overbevisende plantekur, som har reddet hundredvis af terminalsyge kræftpatienter i USA, kunne jeg efter nærmere indsigt se, at det var samme fremgangsmåde, som den min indianer-stedfar havde benyttet - blot med andre planter. Jeg var ikke i tvivl. Min egen helbredelse bekræftede fuldt ud Dr. Hulda Clark's metoder."

(Iøvrigt ændrer det ikke på sagen, at han nu tager afstand fra Hulda Clark. Han fandt stadig de for lægerne usynlige parasitter i en tynd kop the. Og påstod at journalisten der spillede patient, havde risiko for at udvikle kronisk lymfatisk leukæmi fordi parasitterne nok var gået i hans knoglemarv - red.)

Artiklen i Fredericia Dagblad lader ingen tvivl, de alternative behandlere, som ellers hævder at basere deres metoder på næstekærlig medmenneskelighed, ikke viger tilbage for amerikanske metoder :
"Et sagsanlæg og krav om millionerstatning er på vej, lover han."
Og som hr Kastberg supplerer - "Hvis hetzen mod mig lykkes, flytter jeg klinikken til Houston, Texas, hvor vi allerede har licens og en søsterklinik. Så må danskerne tage derover, hvis de vil have mine behandlinger..."

Tillad mig, med risiko for at blive slæbt for retten, at henvise til Per Borgaards - synes jeg - rystende interview med en døende cancerpatient :De har let spil, for vi er verdens mest taknemlige bytte. Vi vil så gerne tro på løfter om liv og helbredelse. De kan flå os efter behag
- klik her

mvh Mogens Winther

(Dette er allerede skrevet af Mogens Winther i en kommentar her på bloggen, men jeg synes det skulle højere op og havde et par tilføjelser - i parantes - mvh Sidsel)

Kommentarer

Det rent teniske problem er jo at linket til Google ikke vil blive ved at vise den gamle version. På et tidspunkt opdaterer Google sin cache, og så er den væk. Det er nok smartere at tage et screenshot.

Ja, Torben, du har ret - men hvis man præsenterer disse screenshots kan det muligvis udlægges som en kærkommen overskridelse af copyright.

Adskillige af hr Kastbergs artikler er forsvundet på det seneste.

Det kunne være særligt interessant at høre nærmere om det påståede hyper effektive cancerprodukt - 10 000 gange mere effektiv en normal kemo, og som skulle

"være i stand til målrettet at dræbe kræftceller - oplyser naturbehandler Michael Kastberg fra Klinik Aravak, der forventer at modtage den første sending på 100 kg formalet koncentrat, i løbet af kort tid." fra denne kilde - år 2002 - klik her

Og jeg kan forstå at produktet ligefrem har vakt opsigt på det danske alternative marked ? - klik her for en note år 2003

Nu er der faktisk præcedens for at behandlerens egne påstande er tilstrækkelige til at myndighederne kan klassificere et alternativt produkt som værende et (påstået) lægemiddel.

Velvidende at jeg nu risikerer en stævning, skal jeg tillade mig at stille hr Kastberg følgende spørgsmål : er ovennævnte - forstår jeg - cancerbehandlende produkt godkendt af den danske lægemiddelstyrelse ?

Og foreligger der den - forstår jeg - nødvendige import tilladelse ?


med venlig hilsen

Mogens Winther
Nydamvej 10
6400 Sønderborg

Kastberg er vist blevet offer for Googles grundighed, som han åbenbart ikke er klar over eksisterer.

En anden kilde til Kastbergs (eller andres) fortidige skriverier er Wayback Machine:
http://web.archive.org/web/*/aravak.dk

Wrahaha! Der er nu ikke noget som når folk forsøger at slette deres spor og dernæst bliver trynet af en søgemaskine. Dét er god krigsførelse - hold fanen højt, Sidsel! Jeg tror efterhånden vi er nogen stykker bag dig.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2