« Bivirkning eller eftervirkning? | Forside | Kastberg og thebrevene »

Kastberg - mere lovlig, men stadig pseudovidenskab

Michael Kastberg har nedlagt sin hjemmeside www.aravak.dk og har fået en ny:
http://www.sitecenter.dk/biologic eller http://www.biologic.as/ - man kan dog stadig henvises via den gamle adresse.

På den nye side har han fået rettet op på mange af de ting, han er blevet kritiseret for og det er jo godt. For eksempel skriver han nu at: "Klinikkens præparater er anmeldt som ”stimulerende immunforsvaret”, og er derfor ikke kategoriseret som lægemidler." Og at: "Det erklæres også, at jeg ikke stiller diagnoser."

Hatten af for det. Det er en reel forbedring. Men, men, men...

Lige derefter skriver han: "Jeg erkender de parasitielle forhold i kroppen ved mikroskopiering urinprøver" - hvis det ikke er at diagnosticere (nemlig en parasitinfektion) så ved jeg ikke hvad det er.
Der skal ikke herske tvivl om at han stadig er sikker på at parasitter er årsag til kræft og at han stadig prøver at få det til at ligne videnskab.
Han skriver stadig: "Det drejer sig ikke kun om kræftudvikling, men om mange andre sygdomme… udløst af en parasitmæssig tilstedeværelse, og et eftergivende immunforsvar. Den eneste reelle vej mod en helbredelse er en effektiv fjernelse af alle tænkelige parasitter i kroppen og blodet. "
Og han refererer stadig til "forskning" der skulle bevise at han har ret: "For ca. 5 år siden hørte jeg tilfældigt om nogle forskningsmæssige beviser for, at parasitter spillede en markant rolle i forbindelse med alvorlig sygdom" - her mener han nok stadig Hulda Clarks berømte bøger med titler som "The cure for cancer" - som altså ikke er forskning, men fup fra ende til anden.

Kommentarer

Jeg er lige kommet forbi her tilfældigt og drister mig til at lægge et lille indlæg. Jeg har netop fået konstateret cancer og er derfor naturligt ude og kigge i junglen af tilbud udover de almindelige.

Jeg ønsker ingen råd her, men vil ligé spørge jer, der er så meget imod parasit teorien - om I dermed også fuldstændigt vil afvise den ældgamle naturmedicinske filosofi der kaldes homøopati? Den bygger jo blandt andet i høj grad på teorien om parasitter i forbindelse med mange typer sygdom. Vil det dermed sige at I kritikere også fuldstændigt afskriver homøopatien?

MVH Shan

Hej Shan

Jeg er ked af at høre du har fået kræft. Jeg håber ikke det er en rigtig slem en.
Ja, jeg afviser fuldstændig homøopati - men ikke på grund af parasitterne - jeg har faktisk aldrig hørt at homøopati skulle være særligt rettet mod parasitter? Selvfølgelig er der mange sygdomme der skyldes parasitter - men ikke ALLE sygdomme som det påstås af fx Hulda Clark. Kræft skyldes ikke parasitter - det kan skyldes mange forskellige mutagener, parasitter er bare en af dem. Og ideen om at man kan helbrede kræften ved at fjerne parasitten, er simpelthen usand.
Jeg afviser homøopatien fordi ideen om "lige for lige" og "jo mindre, jo mere virksomt" - er i strid med hvad videnskaben ved. Ideen om at vandet skulle kunne "huske" hvilke stoffer det har været i berøring med, er absurd - homøopaterne arbejder med fortyndinger der svarer til at dryppe en dråbe i atlanterhavet! Det synes jeg er grotesk.
Og hvis det virkelig var rigtigt, turde man vel aldrig mere drikke et glas vand - man kunne jo få en overdosis medicin!
Nej, spøg til side. Du kan fx læse mere om homøopati fra en skeptisk synsvinkel følgende steder:
http://www.homeowatch.org/ (meget grundig side med virkelig meget information på engelsk)
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=229826
(Jesper Hoffmeyer i Politiken om homøopati).
Held og lykke med bekæmpelsen af din kræft, jeg håber det går dig godt.

"Der skal ikke herske tvivl om at han stadig er sikker på at parasitter er årsag til kræft og at han stadig prøver at få det til at ligne videnskab."

Det er da ikke nødvendigvis noget han er sikker på, det kan da bare være han stadig mener, at han kan tjene penge på at overbevise andre om det...

Kastberg har flyttet sin side igen, så links virker ikke længere!

Nå, han har stadig sin gamle side i en engelsk version:
http://www.aravak.com/

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Powered by Movable Type 3.2