« Kastberg og thebrevene | Forside | Kastberg har lagt parasitterne på hylden »

Ukritisk alternativinfo

Alternativinfo - en hjemmeside om såkaldt "alternativ behandling" - reklamerer stadig fredigt for Hulda Clark og hendes vilde påstande på forsiden. Er det ikke ved at være lidt pinligt? Det viser i hvert fald at den kritiske sans ikke er noget de sætter højt inde på alternativinfo.

Kommentarer

Jeg tror du forventer lidt rigeligt at et sådan site. Prøv f.eks. at se her om kviksølvforgiftning:

http://www.alternativinfo.dk/public/art_2004/kviksolv.htm

"Desværre er de almindelige målemetoder, enten af urinen eller af blodet meget usikre. Jeg fandt imidlertid en sikker måde, hvormed man kan se, om man er kviksølvforgiftet. Det var ved at blive fotograferet med Kirlian foto. Her fotografere man energilegemet, der i mit tilfælde klart viser en væsentlig kviksølvforgiftning. Det ses som små runde kugler i energierne og, at energilegemet simpelthen mangler mange steder. Det er simpelthen gået i opløsning på grund af kviksølvets virkning."

Jamen, det er jo epokegørende. Opfind din egen målemetode og bliv rig på folks frygt!
nej, niveauet er ikke højt på det site.

Hvorfor kommer jeg lige pludselig til at tænke på debatten om masseødelæggelsesvåben i Irak ? ("now you see them, now you don´t"). Det er ikke kun i alternativ medicin tvivlsomme målemetoder og alternative virkelighedsfortolkninger finder sted...

Så Frode du mener simpelthen at Saddam skulle have haft lov til at fortsætte med at terrorisere befolkningen? A-ha.

Nej, jeg tænkte mere på at nogle gange ser man de ting man gerne vil se.. hvad enten det er masseødlæggelsesvåben, rester af kviksølv, konspirationer eller parasitter...
Om Saddam skulle have lov til at fortsætte at terrorisere den irakiske befolkning er et andet spørgsmålet som ikke falder ind under denne betragtning..

Hvordan var det lige at det ligger med beviserne for at Saddam var ondere mod befolkning under unge-Bushs regeringsperiode end under gamle-Bushs regeringsperiode hvor Dick Cheney mange gange tog til Irak for at hjælpe Saddam med våben og andre rare sager?

Sagen om våbene drejede sig i virkeligheden om man kan forlange at kræve en gave tilbage.

For at dreje det hele lidt væk fra Irak - Niels Bohr mente vel også at man ikke kan betragte noget uden at påvirke det man betragter... og utallige psykologer og forskere har vist at billeder og analyser så absolut kan lyve - hvad man ser afhænger oftest af hvad man gerne vil se.

Fantastisk South Park-link fra Kahrzdn! Det afsnit ville jeg gerne se - ret præcist ramt inkl. "nej. det er ikke bivirkninger, det er fordi kroppen lissom renser ud, det viser bare hvor godt behandlingen virker"... ha!

Afsnittet har nummeret 54 (season 4 afsnit 7 aka 407). Iaften sender Kanal 5 nr 86 og 87 (607,608). Hvis de følger deres gamle mønster genudsender de nok snart de gamle afnit. Derudover er MTV begyndt at sende gamle afsnit).

Så stay tuned eller køb season 4 på dvd.

Er det ikke 'info' på samme måde som der var 'fred' og 'sandhed' i hhv fredsministeriet og sandhedsministeriet i '1984'?

Hvis virkeligheden peger i den forkerte retning i forhold til teorien er der åbenbart 2 muligheder:
1) Virkeligheden er helt galt på den
2) Vi skal bare kigge på virkeligheden gennem røgfarvet glas og stående på hovedet; så ser tingene pludselig rigtige ud.

South Park har et fantastisk afsnit om helsebranchen, hvor den sande skurk er en dame ved navn Miss Information, som er sælger af holistisk medicin.

http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/GuidePageServlet/showid-344/epid-2470/

Bedre omtale af afsnittets "take on alternative medicin"
http://www.positiveatheism.org/mail/eml9418.htm

Den er da vildt underholdende, den hjemmeside... jeg morer mig en del over Hulda Clarks Zapper ... jeg får sådan nogen sjove billeder af de der vibrerende parasitter:

"Parasitter dækker over et stort spekter, helt fra bakterier og svampesporer til ringorm og børneorm. Disse parasitter snylter på kroppen og gør os syge alt efter, hvor de har slået sig ned. Hulda Clark har opfundet en "zapper", som er en lille æske med et printkort og 2 håndtag, som er forbundet med et batteri. Når man holder et håndtag i hver hånd kommer der en ganske lille strøm igennem én på nøjagtig den frekvens hvor disse parasitter vibrerer. Hulda Clark har nemlig kortlagt alle parasitters frekvenser og zapperen dækker samtlige af disse frekvenser.

Ved en behandling, hvor man sidder med zapperen i 3 gange 7 minutter med et ophold på ca. 20 minutter imellem, vil parasitterne efterhånden dø. Bliver man ved i en længere periode, får man bund i parasitterne, også dem der befinder sig helt inde i organerne, men det er vigtigt at man får fundet forureningskilden, om det så er forurening fra fødemidler eller arsenikken fra gulvtæpperne, - og får den fjernet.

Ifølge Hulda Clark virker hendes terapi ind på alle sygdomme - også kræft og AIDS, som hun har specialiseret sig i. For at der kan opstå kræft skal der både være isopophylalkohol og parasitter tilstede. Hvis man fjerner begge dele, vil kroppen helbrede sig selv. Der er nu også fundet urteblandinger som kan dræbe parasitter, men man skal stadig sørge for, at den forureningskilde, der er årsag til at parasitterne kan "bosætte" sig i kroppen, bliver fjernet."

En oplagt julegaveide...! :-D
Bare sørgeligt, at der slås plat på virkeligt syge folk, som køber håb af en plattenslager som Hulda Clark.

Michael Kastbergs forretningsmetoder får en på hattepulen.Jeg ser det nærmere som et formidlingsproblem.Budskabet fejler i mine øjne intet.
Hvad skal kræft helbredes med ?Forebyggelse
selvfølgelig.Forebyggelse må være et godt immunforsvar,der stadig (heldigvis)bliver styrket med næringsrig kost mv.
Alternativ behandling STYRKER for det meste
immunforsvaret,mens konventionel behandling
for det meste NEDBRYDER immunforsvaret.Som man
siger med en smart engelsk kommentar :Go figure !

Hvad er det lige Michael Kastberg "forebygger" og hvordan?

Og det er jo sådan set absolut ikke det Kastberg skriver. Hvis han bare sagde at det var bedre at spise sundt end usundt og bedre at være rask end syg, ja så havde han nok ikke "fået på hattepulden".

Formidlingsproblem !Kastberg kan,uden at jeg har nærlæst hans artikler have et sådant.
Hulda´s parasitteori er ikke ligefrem konventionel.Ifølge lokale eksperter eksisterer
den omtalte leverikte ikke herhjemme.Men at det kunne være andre former for parasitter,miljøgifte mm,
der bliver kapslet ind af kroppen,er efter min mening en ganske plausibel forklaring.
Ingen mystik,ganske simpel selvforsvar.
Hvad der gemmer sig inde i kræftknuden skal elimineres.Og når "det" er elimineret,trækker kræftcellerne sig stille og roligt tilbage.Ingen hokus pokus !
De tinkturer og urter som Hulda´s kur består af, hjælper kroppen med at fjerne,hvad der er blevet indkapslet.Men kuren er ingen garanti for at kræftproblemet er væk.
Alle moderne menneskers omgivelser er efterhånden blevet så giftig,at et stærkt immunforvar er en nødvendighed,for at undgå livstruende sygdomme.
I den udmærkede avis Urban var en artikel om kendte danske politikere,der havde deltaget i et forsøg i at få målt kemikalier i deres blod.Danskerne lå i toppen med mellem 25 og 40 forskellige kemikalier,der ikke ligefrem bidrog positivt med kroppens naturlige processer.
Med det sagt kan man spørge sig selv :hvad kræver det af immunforsvaret at bokse med sådan en cocktail ?
Husk at forudsætningen for at kræftknuder kan udvikle sig er et svækket immunforsvar.
Hvori ligger så den himmelråbende logik i at fylde kroppen med kemo,der er direkte nedbrydende
for immunforvaret ?
Immunforsvaret er afhængigt af indtagelse af næringsstoffer.Hvis næringsstoffer er lig med kroner,hvad mon det koster for kroppen at holde sig i live - og dernæst hvad koster det at skille sig af med affaldsstoffer og kemikalier ?

jeg mener stadig det kun er Kastbergs formidling af parasitteorien og måske hans forretningsmetoder,man kan sætte spørgsmåltegn ved.
Det der med at slå plat er der vist mange andre grumme tilfælde af.
Hvad med f.eks. direktøren for Ernæringsrådet.Var det ikke ham der lancerede slankemidlet "Speasy" ?
Der var vidst nogle mennesker,der var ved at komme meget galt afsted inden produktet blev kaldt tilbage.
Efter min vurdering fejler hr.Kastbergs produkter intet.

Om Hr. Kastbergs udtalelser indeholder ord som forebyggelse eller ej er i mine øre det samme som at sortere loppelort fra pebberkorn.
Det vigtigste må være at finde den mest optimale måde at komme sygdomme til livs.
Jeg mener at både alternativ og konventionel behandling indeholder mange faldgruber for den syge der ikke ved så meget om mulighederne for eventuel helbredelse.
Tiden og energien skal ikke bruges til at pege fingre ad enkelte personer - men til at finde essensen af hvad der er brugbart.Både indenfor
alternativ og konventionel behandling

Om Kastbergs materiale omhandler forebyggelse er irrelevant.Det er som at sortere loppelort fra pebberkorn.
Hvad og hvordan enkelte personer promovere deres
sag hjælper ikke de syge.
Hvad er godt indenfor hhv. alternativ og konventionel behandling burde være kæphesten.
Der findes sikkert personer indenfor den konventionelle behandlerverden man kunne kritisere meget mere.
Men hvor f..... ville det føre os hen ?
på samme måde

Om Kastbergs materiale omhandler forebyggelse er irrelevant.Det er som at sortere loppelort fra pebberkorn.
Hvad og hvordan enkelte personer promovere deres
sag hjælper ikke de syge.
Hvad er godt indenfor hhv. alternativ og konventionel behandling burde være kæphesten.
Der findes sikkert personer indenfor den konventionelle behandlerverden man kunne kritisere meget mere.
Men hvor f..... ville det føre os hen ?
på samme måde

Om Kastbergs materiale omhandler forebyggelse er irrelevant.Det er som at sortere loppelort fra pebberkorn.
Hvad og hvordan enkelte personer promovere deres
sag hjælper ikke de syge.
Hvad er godt indenfor hhv. alternativ og konventionel behandling burde være kæphesten.
Der findes sikkert personer indenfor den konventionelle behandlerverden man kunne kritisere meget mere.
Men hvor f..... ville det føre os hen ?
på samme måde

Før man udtaler sig, er det en god ide at undersøge lødigheden af de informationer man bruger som kilde.
Michael Kastberg bruger hverken Hulda Clarks´ Zapper eller behandlingsmetoder

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2