« Ukritisk alternativinfo | Forside | Astrologi manet i jorden - igen »

Kastberg har lagt parasitterne på hylden

Michael Kastberg er nu blevet akupunktør. På hans nye hjemmeside lover han ikke mere end der er belæg for, og benytter sig altså nu af en metode som har vist sig effektiv fx i behandlingen af kræftpatienters bivirkninger ved kemo.
Godt gået Kastberg!
Så kan man altid diskutere hvem der bør udføre akupunktur osv. Jeg ved selvfølgelig heller ikke om han stadig sysler med parasitter ved siden af, men jeg synes det er stort at han tilsyneladende har lagt parasitterne på hylden og fundet sig en anden levevej.
Ros fra mig.
(Rettelse - håbet var lysegrønt, men Kastberg har nu alligevel ikke lagt parasitterne på hylden - hans klinik er tilbage på www.biologik.dk - med dt sædvanlige sludder, bortset fra en disclaimer til ære for Sundhedsstyrelsen)

Kommentarer

Interessant - hr Kastbergs akupunktør diplom er underskrevet af vores gode gamle kending, "Professor" John Boel..

God fornøjelse :
http://www.skeptica.dk/2004/hartling.htm

/MW

UPS! og UPS! Rygterne om Kastbergs omvendelse er stærkt overdrevne!

Han omvendelse er vist 360 grader. Hold da op, en gigantisk omgang vrøvl på den side...kan vi ikke lave en konkurrence om at finde det mest sørgelige citat? Personligt er jeg vældig benovet over smertebehandlingen. Uanset hvad, så fjerner akupunkturen ikke bare smerten men også årsagen til smerten.

Hvis jeg en dag får flået armen af af en vrissen Wookie, så spæner jeg fluks ned til Kastbergs alt-helbredende nåle. Ikke alene vil de få det til at holde op med at gøre ondt; en helt ny arm vil vokse frem for mine øjne. Fabelagtigt. At jeg skal miste armen på den måde og at Kastberg skal kunne hjælpe forekommer nogenlunde lige sandsynligt.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2