« Clairvoyante og politiet | Forside | To citater om Intelligent Design »

Edderkopper i æteren

Hvis du har lyst til at høre lidt om araknofobi og skrækhistorier om edderkopper så tag med Jens Olesen, en fugleedderkop og mig i Zoologisk have! Her er et link til en omgang "Natursyn" på P1 hvor jeg bliver interviewet af Jens Olesen og kurerer ham for araknofobi.
God fornøjelse!

Kommentarer

Hej Sidsel,

det var da yderst underholdende ... :-) man kommer jo helt til at holde af de små kræ...

vh/Liselotte 2(ikke hende med de hellige køer...)

Jamen, det var dejligt! De holder også af dig ;-)

hej min ven er kommet hjem fra kina og efter to dage var loftet fyldt med sort spind og fant en sort edder kop med en spis bag krop med hår og nu har vi fundet en grøn med spis bag krop ka du sige mig hvad det er for to edder kopper vi har fundet i vores hjem kh daniel og fillip

Uha, jeg skal nok bruge nogle fotos for at kunne sige hvad det er for en slags.
Men sort edderkoppespind er yderst usædvanligt - faktisk så usædvanligt at jeg tror I må have set forkert.

Mvh Sidsel

I øvrigt... hvis I har grund til at tro at det ikke er danske edderkopper, kan I jo tage dem med ind på Zoologisk Museum (hvis I bor i nærheden af København). Der er en ekspert i edderkopper, som er meget hjælpsom.

Mvh
Sidsel

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2