« Vores kage | Forside | Sundhedsguiden reklamerer for Hulda Clark »

Eddas hat

eddamhat.jpg

Nu hvor jeg er blevet en gift kvinde er jeg begyndt at hækle. Eddas hat nåede hun nærmest at vokse fra inden hun fik den, men sød ser hun ud. Det er en modificeret udgave af en baby-hue fra Politikens gamle "Jeg hækler selv". En anden hat jeg hæklede til Victoria, gik bedre, men jeg fik desværre ikke taget et billede af den.

Der er vildt mange håndarbejds-blogs derude. Min favorit er Bettinas fordi der er opskrifter.

Kommentarer

Hej Sidsel -
og tak for sidst!
Det er bare en fin hat. Jeg er selv ved at lægge sidste hånd på en rigtig Yvonne-hippie-hat til min niece Filippa. Den er hjemmekomponeret, så det er lidt spændende at se hvordan den ser ud, når den bliver monteret. Jeg vil se om jeg ikke kan få et billede af den når den er færdig.

Det er lige før jeg glæder mig lidt til at det bliver efterår, så jeg kan finde uldgarnet frem...

Hej Kristine

Selv tak!
Ja, den vil jeg gerne se. Jeg er også i gang med en lidt yvonneagtig solhat til et eller andet barn med den rette hoveddiameter - i gul og med margueritter på. Jeg tror det bliver labert. :-)

Kh Sidsel

Hun er ejjermame en sø´ bette tøs, hende Edda! Også godt hatte-håndværk.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2