« Verdslig ritualmester søges | Forside | Vores kage »

How goes - opfølgning på spektakulær afsløring

Hvis du husker debatten og TV-programmet om Michael Kastberg, parasitterne og Hulda Clark, så tænd for TV2 d. 16/8, kl. 20.35 og se en opfølgning på det fuskafdækkende program Operation parasit.
Er de alternative behandlere der brugte den yderst problematiske metode, holdt op med fuppe folk efter de blev afsløret? Se med!

Kommentarer

Ja, det ser ud til at kunne være en interessant udsendelse! Skal vi gætte på, at de ikke siger:
'Nej, jeg kan godt se, at jeg tog fejl, så nu har jeg sendt en undskyldning ud til alle mine tidligere 'patienter' og tilbudt at give dem pengene tilbage.'
Hvis de havde nogen skrupler, havde de vel næppe fra starten fundet parasitter, som slet ikke var der!

20.35 Operation X vender tilbage
Hvordan gik det med kamphundene og fupbehandlerne?
"Operation X" har etårsfødselsdag den 16. august. Det fejrer vi ved at følge op på, hvad der skete i sagerne om blandt andet kamphunde, fupbehandlere, momsfusk på grønttorvet, rottebekæmpere, der brød loven, og danske menneskehandlere, der solgte kvinder til sex.

Ja, mine forudanelser (er jeg synsk?) holdt stik - de lumpne bæster fortsætter som om intet var hændt. Dog gik udsendelsen lidt for hurtigt for min hjerne (man har vel sommerferie) så jeg håber de genudsender det.

Der var du heldig, Sidsel! (Eller også viser det bare, at hvis man af et rent hjerte ønsker sig noget brændende nok, så vil TV2 også opfylde det!)
http://programmer.tv2.dk/article.php?id=2712412
Genudsendelse d. 25. august, dog først efter børnenes sengetid!

Når man dør af fejlbehandling på de danske hospitaler,er det i det mindste ikke pga fup !!!!
Hvor var det lige perspektivet var ???

Dels er det ikke fup, hvilket er en stor fordel, men en anden vigtig forskel er at man før fx en operation bliver orienteret om de risici der er ved indgrebet. Der er ikke nogle der bilder en ind at der ingen bivirkninger er.
Og der er ikke nogen der tjener fedt på at bilde patienten ind at behandlingen vil hjælpe. Lægerne har travlt nok i forvejen, de har ikke behov for flere patienter.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2