« Eddas hat | Forside | Intelligent design - en storm i et glas vand »

Sundhedsguiden reklamerer for Hulda Clark

Sundhedsguiden vælger at fortsætte sin reklame for Hulda Clark behandlerne, trods TV2s afsløring af deres fup af dødsyge kræftpatienter. Og på trods af at Kræftens Bekæmpelse og patientforeningen Tidslerne advarer om behandlingsformen. Hvorfor?

Sundhedsfagbogens direktør, Peter Hauch: "Sundhedsfagbogen lader sig ikke påvirke af mere eller mindre populistiske bidrag i pressen omkring enkelte behandlergrupper eller behandlinger."
"Det må være op til hver enkelt at vælge selv. Forbrugeren har efter vores opfattelse de nødvendige værktøjer og informationskilder til rådighed."

Men når man slår op på deres information om metoden, kan man bare ikke læse nogen kritik af metoden overhovedet. Der er end ikke en henvisning til en kritisk side. Så det er da i hvert fald ikke Sundhedsguiden, der stiller den nødvendige information til rådighed for denne superkompetente fantasiforbruger, der ikke bliver fristet af løfter om helbredelse for livstruende sygdom.

Den redaktionelle holdning er ellers at "når ca. 30% af befolkningen har været til alternativ behandling, så er der brug for et sted hvor befolkningen kan finde seriøs information om begge verdener".
Dels er der absolut ikke tale om seriøs information, men blot et referat af hvad dem der tjener penge på behandlingen selv siger. Seriøs information til forbrugeren vil som minimum betyde at der står at behandlingens virkning er udokumenteret og at der har været hård kritik af den. I stedet skriver de at Hulda Clark har dokumenteret sin behandling i tre bøger... (Bogen "The cure for all diseases" er den ene af dem - meget seriøst!) Der er fanme læger ansat på Sundhedsguiden.dk! Er de da helt hjernedøde? Hvis det er dokumentation, så er min røv en vandflyver.
Desuden er der noget helt galt med argumentet: "100.000.000 fluer kan ikke tage fejl - spis lort".

Der er tale om ren reklame for behandlingsformer med udokumenterede virkninger og bivirkninger. Reklame for behandlere der laver falske diagnoser og lover helbredelse, de ikke kan give. Føj, siger jeg - der er tale om samme lave niveau som VIFAB der endda er statsstøttet. Føj for en slaphed og føj for en mangel på loyalitet overfor forbrugeren. De skulle skamme sig.

Alt fra Hulda Clark-debatten på denne blog.

Kommentarer

Jeg synes faktisk, at det er skræmmende, at der i beskrivelsen af Hulda Clark metoden slet ikke sættes spørgsmålstegn ved metoden.

Der står faktisk beskrevet, som om det er sandheden... citat: "Samtidig blev hun klar over, at ved mange sygdomme indgår mange flere af samme parasitter en dem, vi kender fra de traditionelle lægebøger."

Det er jo ganske uhyggeligt - når man går ind på sundhedsguiden.dk, ligner den jo nærmest netdoktor eller noget andet seriøst. Og der er da sikkert også seriøst og videnskabeligt begrundet materiale at finde derinde, men når man så sammesteds præsenterer en helt udokumenteret metode som Hulda Clark, kan man godt forstå, at brugere af siden uforvarende kan komme til at tage denne for "gode varer".

Under informationen om hjemmesiden læses følgende: "Sundhedsguiden drives som et professionelt mediehus med en ledelse bestående af personer fra læge- og medicinalbranchen."
Det bidrager jo yderligere til et seriøst skær.

Hvad gør man ved sådan noget...

De har et enkelt, fornuftigt link til www.quackwatch.com's side om Hulda Clark, men kunne man ikke opfordre dem til at linke til Sidsels? - af hensyn til dem, der ikke er så gode til engelsk!

I interviewet med repræsentanten for "Sundhedsfagbogen" siger denne:
"På det overordnede plan fraskriver Sundhedsfagbogen sig enhver anbefaling af enkelte Faggrupper frem for andre, eller de enkelte behandlere."
Et godt eksempel på, at en angiveligt neutral holdning er en positiv stillingtagen til fordel for svindlerne, der ligestilles med seriøse behandlere! (Og med seriøse behandlere mener jeg selvfølgelig ikke homøopater og healere, der blot tager sig selv og deres indbildte evner meget, meget alvorligt!)

PS Husk i morgen aften, torsdag d. 25/8-05 på TV2:
23.45 Operation X vender tilbage
Hvordan gik det med kamphundene og fupbehandlerne?

Den yderst seriøse Kræftens bekæmpelse sælger gummiarmbånd,der kan give allergi.Gad vide hvor mange syge mennesker,der er blevet fuppet til at købe det????

Du er godt nok desperat, Kim. Der er én person som har fået allergi, og Kræftens Bekæmpelse trækker dem naturligvis tilbage hvis det viser sig at de er allergifremkaldende. Hvordan kan det dog på nogen måde sammenlignes med den systematiske svindel som Hulda Clark-behandlerne udfører?

Desuden er det et meget dårligt argument du nu har fyret af i tre kommentarer her: et "det kan du selv være"-argument, hvor du påpeger hvad alle godt ved: at der en gang imellem sker fejl i lægeverdenen.

Helt ærligt: hvad fanden bilder du dig ind? Er du klar over hvad Kræftens Bekæmpelse har gjort for kræftpateienterne? Mens Hulda Clark blot har scoret kassen på at sælge tåbelige parasitkure.

Jeg kan ikke finde den artikel omkring Hulda Clark ?

Der findes ingen retfærdighe
d blandt danske debattører i
dansk debatkultur.
Hvorfor ikke afprøve kurene
på Hulda Clark, klinik iste
denfor kritisere.
Jeg synest i skulle kritise
re kemoterapi & strålebehan
dling, i Danmark.
I er alle hjerneforurenet o
ppe i jeres hoved fra fødse
l til jeres grav.
Takket være dem, der skapte
indoktineringen, der styrer
jeres sind idag.
Alle lever og fungerer skæv
t i dagligdagen.
v.h.Hans Birgir Hansen
Tórshavn/ Færøerne
www.faroeinn.fo besøg link
siden tryk på drclark

Dr.Clark har svært utradisjonelle metoder som er så til de grader omdiskuterte fordi de OGSÅ kan nå helt ut på det trancendentale nivå. DEtte vil jeg ikke engang forsøke komme inn på her - men stikkordet er "vann".

"Quaqwatchers" og disse menneskenes systematiske nedbrytning av ti tusen år gamle naturmidler / metoder er Hulda Clarks hoved-fiende gjennom alle år.
Vedkommende som stod bak dette nettstedet, fikk endelig - (i 2004) endelig straff fra en domstol i Callifornia for sine vedvarende angrep på naturmedisinere i USA og Canada.

Hulda sier hun benytter en eldgammel kunnskap, (les. fasting/renselsesprosesser etc.) ved hjelp av mikroskop og elektriske bølgelengder - at vi er et fornøyd vertsskap for tusenvis av parasitter og bakterier /virus... - organismer som hovedsaklig ville vært døde og forlenge siden ute av kroppen vår, om det ikke hadde vært for at vi lever i en verden der det finnes så til de grader mye forurensning. Som hoper seg opp i oss. Akkurat som i dyrene.
Gjennom mat og gjennom luft/jord.
OG vi renser oss aldri.
Dette ER eksepsjonell lesning, og med helt fascinerende resultater.

Følg opp info om kvinnen og hennes resultater i Europa og USA / Canada - og deere vil finne MASSE stoff på hennes forskning.
Gratis behandlingskurer tilgjengelig på nett - fantastisk service i forumet og uhyggelig forklarende informasjon vedrørende de forskjellige temaer hun berører.

HVIS mennesker dør når de forsøker forsøker hennes metoder er dette svært trist, men sjeldent. I land der hennes klinikker er tilgengelige, er det rapportert om svært syke mennesker - på dødsleiet som har forsøkt hennes metoder som "siste sjangs". Hun har hatt fantastiske resultater. Det er ikke til å tro.
DEt vesentlige her, er at dersom hun har rett, og man er dødssyk av f.eks. kreft - så er behandlingen hennes så belastende, at man må være innlagt ved en klinikk for å få den nødvenige oppfølgningen. Dette er alvorlig medisin, som dreper deg om du gjør noe feil. Hennes produkter nøytraliserer organismene og samler avfallstoffer. Dersom dette ikke skilles raskt nok ut av kroppen, er det en fare for at man kan bli uhyre dårlig. Om man da allerede er syk, vil dette kunne ta livet av en.
DEsverre - men naturmedisin er ikke noen spøk, for de som trodde det.

I det heletatt er det EKSTREMT viktig å være klar over hva Hulda selv, på sine hjemmesider advarer for;

ALVORLIG SYKE mennesker MÅ ta kontakt med hennes klinikker eller lege før begynner på slike kurer.
Av den enkle grunn at det handler om eliminering av organismer og opphopning av avfalsstoffer/organismer i kroppen. Dersom man er VELDIG syk, vil man bli værre - og trenge ReTT hjelp for at "giften" klarer flytte seg ut av kroppen. Det er livsfarlig å gå igang med Dr. Claks metode dersom man er blitt svært syk og ikke blir overvåket av hennes klinikk. OG helst egen lege.
Desverre.

Jeg blir uendelig trist når jeg ser slike sider som din, som utrydder tro som virkemiddel for menneskets kropp og sjel og velvære. Jeg personlig er ikke religiøs, men har opparbeidet meg en overbevisning der jeg nå VET at det finnes så mye mer der ute vi ikke har lært og forholde oss til - og avfeier med lite kritisk blikk. Hulda Clark har en eksepsjonell metode,- men det er SVÆRT VIKTIG å følge hennes instrukser til minste detalj dersom man er syk - og det er kun de som LETER ETTER disse parasittene som vil oppdage disse. En vanlig lege vil ikke ha instrumenter eller kunnskap for slike "avsløringer".
OG dermed vil vedkommende avkrefte eksistensen. Fordi de ikke synes.

Noen linker:
http://www.pamrotella.com/
God vår.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2