« Tarmskylning | Forside | Er bøssesex syndigt? »

At drikke kaffe med røven

Apropos tarmskylning så check lige det her ud! At drikke kaffe med røven... men det er da dejligt at kaffe ifølge denne kilde er så sundt. Normalt er det en bandlyst drik indenfor den slags kredse. Man skal åbenbart bare hælde det ind at det rette hul! Nu har jeg lige pludselig slet ikke lyst til kaffe...

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.groveloejer.dk/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/462.

Kommentarer

Jeg har kun en ting at sige.. Tak for kaffe

Nåja, der er jo en grund til, at stikpiller er så effektive: De bliver optaget meget hurtigere end almindelige piller.

Men nu drikker jeg selv kaffe for smagens skyld, ikke for alle de sjove bieffekters skyld. Og jeg må nok også indrømme, at ideen med at skylle måsen med 90 grader varm kaffe heller ikke lige er mig.

Nåja, og så ville jeg også synes, at det ville være lidt pinligt, hvis en forventningsfuld gæst sagde, at der duftede af frisklavet kaffe, og mit bedste svar ville være, at jeg havde lettet en vind.

Ok, det lyder da meget logisk: Når man indtager det gennem munden lukker det for galdeafløbet, når man indtager det den anden vej, åbner det selvfølgelig tilsvarende for galdeafløbet. Tænk at ingen har tænkt på det før.

Jeg gad vide, om man kan vende virkningen af andre stimulanser på samme måde. F.eks. sænke sin alkoholpromille med et snapse-lavement?

"F.eks. sænke sin alkoholpromille med et snapse-lavement?"

Ellers tak - så tager jeg hellere tømmermændene!

"F.eks. sænke sin alkoholpromille med et snapse-lavement?"

Ellers tak - så tager jeg hellere tømmermændene!

Jeg fornemmer lissom "en vis modstand imod ideen" hos jer. I er bare så lukkede og kolde og rationelle og kritiske. Nogle gange kan det faktisk være godt at se (og smage) tingene fra den anden ende. Det synes jeg godt liiige I kunne tænke lidt over.

;-)

Som det ikke kan have undgået i hvert fald Torbens opmærksomhed, så går min ideologi ikke ud på at vende de andre kinder til.

...de andre kinder *GG* den var go' wolf!

MEN tænk på - man undgår kaffeånde - - ihvertfald ud af munden.

Ja, og gule tænder...

Jeg sidder og overvejer, om cafe latte er et for mildt lavement? Og hvis ikke, om det så er ok med skummetmælkslatte, eller om det er bedst med en sødsmælksditto. Omvendt - sådan en spandfuld latte, hm, nej, der er for væske, jeg tager en espresso og får det forhåbentlig hurtigt overstået. :-). Filterkaffe kunne vel også gå - jeg mener, så er det bare på med tragten.... hæhæ.

Filterkaffeideen giver nogle ret sjove billeder i min hjerne... men jeg prøver at lade være med at tænke tanken til ende (oh nej, der er dømt ufrivillig dårlig vits)

Tja, jeg kan kun sige én ting: Prøv det! Selv er jeg stor tilhænger af metoden, og jeg ville ikke undvære det for noget.
I vil blive overraskede over de mange positive effekter I vil opleve.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2