« Nu kan vi endelig blive begravet | Forside | At drikke kaffe med røven »

Tarmskylning

Frygteligt er det, når mennesker tror på markedsføringen af såkaldt "alternativ" behandling som ufarlig.
En ung pige - yogalærer og smykkedesigner? Trine Neersø - døde efter en hjemmetarmskylning. Hun døde af vandforgiftning.
(Magasinet Søndag i går)

Ethvert indgreb i kroppen kan have nogle konsekvenser, enhver behandlingform kan have nogle bivirkninger. Tro ikke på dem, der siger, at en behandling ingen bivirkninger har. Højst sandsynligt ved de det bare ikke endnu, eller også - i visse ubehagelige tilfælde - skjuler de sandheden.

Og dette gælder selvfølgelig alle former for behandling - den store forskel på "konventionel" medicin og "alternativ" er at der er strengere krav til den "konventionelle". Og det er kun godt at disse strengere krav nu er udvidet til også at gælde en stor del af det "alternative" marked, så vi undgår for mange tragedier.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.groveloejer.dk/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/461.

Kommentarer

Hvad er en vandforgiftning?

Hvis man indtager meget store mængder vand - og det ikke er en fysiologisk saltvandsopløsning - kan saltbalancen i kroppen forskydes. Det betyder at hjernen svulmer op (den "suger" vand ind) og det kan i nogle tilfælde medføre hjernedød.
Det er kendt fra sportsfolk, der drikker meget vand uden den rette sammensætning af salte fx under marathonløb.

Der skal være kontrol med alle behandlingsformer af menneskelige skavanker konventionelle eller alternative.
Men hvis man sammenligner antal af fejlbehandlinger indenfor disse to,så vil jeg skide på hvor gennemprøvet og kontrolleret den konventionelle er.
Hilsen Kim

Bare skid løs, Kim. Så kan du samtidig komme af med dine affaldsstoffer og få renset ud.

hvordan foretager man så en "sikker" tarmskyldning? og skal man gå og bekymre sig om at man drikker formeget hvis man prøver at drikke f eks en blærebetændelse væk eller lignende

Aner det ikke, og jeg vil egentlig helst ikke vide det. Synes det er rimeligt ulækkert. Tal med din læge inden du kaster dig ud i at eksperimentere med det.

Hvis du har blærebetændelse kan du få et sulfa-præparat på apoteket, det er meget effektivt. Ellers er tranebærsaft vistnok forebyggende. Jeg har aldrig hørt om at man skulle kunne drikke det væk. Tal med din læge fremfor at lytte til tilfældige menneskers ideer - inkl. mine ;-)

Hej
Kan I understøtte denne artikel på nogen måde? :)
Ville sætte meget pris på, hvis I kunne sende mig en mail til oprindelig side.
Mange tak. :)

Hej Philip

Jeg kan desværre ikke sende dig et link. Det var et TV-indslag.

Mvh Sidsel

Har selv med stor fornøjelse brugt tarmskyldninger. Det er ikke farligt, hvis man sætter sig ind i hvad man laver - før man går i gang.

Ja, tarmskylning er meget populært, det er bare yderst vigtigt at sætte sig grundigt ind i det først, så man ikke bliver så uheldig som Trine.
Personligt nøjes jeg med at skylle næse, når jeg er snottet - jeg holder mig generelt til de ting, som er anbefalet af læger (dog ikke læger som Søren Ventegodt og Carsten Vagn Hansen!) ;-)

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2