« Intelligent design dømt ude | Forside | Et par seje hæklelinks »

På krogen

Er stadig bidt af en gal hækler - måske er det derfor min blog står så stille?
Så her et par fotos af hvad jeg har på krogen netop nu.

Det ene er et sjal med spiraler - herligt nemt indtil nu - for hvordan skal jeg afslutte det? Frynser virker på en eller anden måde helt forkert...

Det andet er en kjole til nogle venners lille datter - den nederste del undervejs. Jeg var ellers næsten færdig, men så lavede jeg den helt om og er nu endt med blonder fremfor filethækling, som blev lidt for netundertrøje-agtigt. (Billeder ses hvis du klikker på "læs mere")

spiralsjal.JPG

Lillekjole.jpg

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.groveloejer.dk/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/522.

Kommentarer

Altså dét er imponerende. Men lov mig: Ingen frynser!! Er selv bidt af en gal hækler, men for tiden står den på sengetæppehækling i farveladefarvet (læs alle forhåndenværende garnrester bliver brugt). Alle af hunkøn i storfamilien bidrager og det er rigtig sjov. Men det der spiralhalløj, dét skal da klart være min næste udfordring.

Ok - du er nummer to der advarer mig mod frynser, så min fornemmelse var nok rigtig. Altså lader jeg det forblive "nøgent".

Spiralmønsteret er fra en gammel Politiken-håndbog "Jeg hækler selv" - jeg har dog set det andre steder også...

Er vild med de der spiraler - det er vildt flot!!

...rart at se liv på din blog igen!

...hulk og snøft
Gæt engang. Fjolset glemte sjalet i toget.
Hvis nogen har set mit sjal, bliver jeg glad hvis de fortæller mig hvor det er :-/ (man kan jo altid prøve med en lille efterlysning)
Jeg skal nok også prøve hittegods.

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2