« Uinteresser og aversioner | Forside | Holder vegetar-argumenterne? »

Hækling flytter

Nu har jeg lavet en ny blog til min hækling. Det går jo ikke at hæklingen overtager denne blog helt. På min nye blog "På krogen" vil jeg præsentere de ting jeg er i gang med - og bliver færdig med. Jeg vil linke til de hotteste hækle-steder og til fede mønstre jeg finder på nettet. Med tiden håber jeg at andre hækle-manikere kommer frem af busken. Der er masser af strikke-blogs derude, men hvor er hæklerne?
Som lokkemiddel viser jeg her et billede af mit nyeste "værk". Opskriften kan findes her.

poncho.gif

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.groveloejer.dk/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/610.

Kommentarer

Den er rigtig fin, må hellere se din hækleblog lidt an :-D

Du er meget velkommen!

den er vildt smuk - og skøn grøn farve

Skriv en kommentar

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2