Kategori-arkiv: Håndarbejde

Forsiden

09.09.2006

Hækling flytter

Nu har jeg lavet en ny blog til min hækling. Det går jo ikke at hæklingen overtager denne blog helt. På min nye blog "På krogen" vil jeg præsentere de ting jeg er i gang med - og bliver færdig med. Jeg vil linke til de hotteste hækle-steder og til fede mønstre jeg finder på nettet. Med tiden håber jeg at andre hækle-manikere kommer frem af busken. Der er masser af strikke-blogs derude, men hvor er hæklerne?
Som lokkemiddel viser jeg her et billede af mit nyeste "værk". Opskriften kan findes her.

poncho.gif

30.08.2006

Hæklet kunst

Check lige det her ud - hæklet kunst er helt klart på vej frem. Der er også noget hæklet kunst inde på Galleri Birthe Larsen i øjeblikket, men det er slet ikke af denne kaliber.

16.05.2006

Hættehuevæsenerting...amok!

WoW... check lige hvordan en hæklet hat også kan se ud!
En stor skam at jeg ikke har hattehoved...

Så måske skal jeg hellere slå mig på disse nytteløse men superherlige objekter.

15.04.2006

Et par seje hæklelinks

Monster-hækling... hvorfor hækle sjaler og hatte, når man kan hækle terroristiske tomater? Eller andre bizarre sager. Hun har også en blog.

Vildt mange gratis mønstre på "Crochet pattern central"- alt kan hækles!

Et online-magasin om hækling.

Og check også lige det her hæklemagasin ud - der er nogle rimeligt nifty mønstre - men gratis er det ikke. Der er dog nogle få gratis-mønstre til download.

På krogen

Er stadig bidt af en gal hækler - måske er det derfor min blog står så stille?
Så her et par fotos af hvad jeg har på krogen netop nu.

Det ene er et sjal med spiraler - herligt nemt indtil nu - for hvordan skal jeg afslutte det? Frynser virker på en eller anden måde helt forkert...

Det andet er en kjole til nogle venners lille datter - den nederste del undervejs. Jeg var ellers næsten færdig, men så lavede jeg den helt om og er nu endt med blonder fremfor filethækling, som blev lidt for netundertrøje-agtigt. (Billeder ses hvis du klikker på "læs mere")

Læs videre: "På krogen" »

14.08.2005

Eddas hat

eddamhat.jpg

Nu hvor jeg er blevet en gift kvinde er jeg begyndt at hækle. Eddas hat nåede hun nærmest at vokse fra inden hun fik den, men sød ser hun ud. Det er en modificeret udgave af en baby-hue fra Politikens gamle "Jeg hækler selv". En anden hat jeg hæklede til Victoria, gik bedre, men jeg fik desværre ikke taget et billede af den.

Der er vildt mange håndarbejds-blogs derude. Min favorit er Bettinas fordi der er opskrifter.

Seneste kommentarer

Dette er ikke et offentligt debatforum, men min private blog, så opfør dig venligst som gæst. Hvis du vil skrive en kommentar kan du enten klikke på linket lige under den post du vil kommentere - eller på postens link her (du kan skrive din kommentar nederst på siden):
Powered by Movable Type 3.2